WELKOM BIJ ONS GASTENBOEK!

Wij zijn verheugd dat u de tijd heeft genomen om ons museum te bezoeken en hopen dat u een inspirerende en informatieve ervaring heeft gehad.

Voel u vrij om uw opmerkingen, herinneringen en suggesties hier te delen. We kijken uit naar het lezen van uw bijdragen en het delen van uw passie voor de wonderen van stoomtechnologie.

Hartelijk dank voor uw bezoek!

Wij zijn verheugd dat u de tijd heeft genomen om ons museum te bezoeken en hopen dat u een inspirerende en informatieve ervaring heeft gehad.

Voel u vrij om uw opmerkingen, herinneringen en suggesties hier te delen. We kijken uit naar het lezen van uw bijdragen en het delen van uw passie voor de wonderen van stoomtechnologie.

Hartelijk dank voor uw bezoek!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.142.143 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
21 berichten.
Ad van den Boer Ad van den Boer schreef op juni 22, 2019 om 5:37 pm
Een vriend wees mij op de draaidagen van "Het Van Osch Museum". Dit was een geslaagde dag, geen vraag bleef onbeantwoord en met fotograferen kun je ook prachtige plaatjes schieten. Bovendien is het binnen lekker warm. Een vrije gift voor de gastvrije vrijwilligers is absoluut niet te veel!
Toon Rombouts Toon Rombouts schreef op juni 22, 2019 om 2:22 pm
Vandaag, 22 juni 2019, de draaidag bezocht. Prachtig museum, mooie demonstraties en deskundige uitleg. Het bezoeken meer dan waard. Bedankt voor de gastvrijheid.
Huib Hoogendoorn Huib Hoogendoorn schreef op april 27, 2019 om 4:16 pm
Op deze regenachtige Koningsdag uw mooi museum bezocht met mijn stoommaatje. Vol bewondering de werkende motoren bekeken en de vele mooie gereedschappen en modellen. Ook het buiten gebeuren was een genot om te zien werken. Mooi dat een familie traditie zo kan worden voortgezet in de privé sfeer. Dank voor uw ontvangst en zeker tot een andere keer.
Ben van de Camp Ben van de Camp schreef op april 27, 2019 om 1:57 pm
Vandaag alweer gaan kijken bij Het Van Osch museum , ja , kan je aan verslaaft raken , zo'n mooie colectie , stoom en verbrandings motoren , Grandioos mooi . Hartelijk dank voor de ontvangst .
Ton van den Wijngaart Ton van den Wijngaart schreef op oktober 7, 2018 om 8:03 pm
Ik ben met mijn zoon die ook veel belangstelling voor techniek heeft afgelopen zaterdag bij u museum geweest. Wij kunnen er nog niet over uit wat we allemaal gezien hebben. Het zag er allemaal zo perfect uit. Een 10 met een griffel is zeker op zijn plaats. Volgende draaidag kom ik zeker weer omdat ik er van overtuigd ben dat ik zeker alles nog niet gezien heb en wederom te genieten. Petje af Ton
Frank Maas Frank Maas schreef op oktober 6, 2018 om 8:25 pm
Vandaag de laatste draaidag van 2018. Een gezellige en leerzame dag. Ik kijk uit naar de draaidagen van volgend jaar
Hans Buurman Hans Buurman schreef op juni 30, 2018 om 8:40 pm
Prachtige collectie. We zijn hier op vakantie en zijn blij dat we dit gezien hebben. Mooi dat oud materieel en naslagwerken bewaard zijn gebleven.
Oostvogels Oostvogels schreef op mei 23, 2018 om 9:01 am
Wat een leuk museum... een aanrader voor ieder die de archeologie van de techniek een warm hart toedraagt. Chapeau!
Sam Sam schreef op april 23, 2018 om 7:00 am
Opendag was zeer geslaagd
Kees Neven Kees Neven schreef op april 21, 2018 om 2:05 pm
Zaterdag 26 -4- 2018 Rien nogmaals bedankt dat ik jou museum heb mogen bezoeken op deze zonnige dag, Het is prachtig in een woord ,alles mooi en overzichtelijk opgesteld Het is een ode aan jou vader en opa mooi. Grt,,,Kees neven.